credit srl fara bilant

ING România oferă antreprenorilor posibilitatea de a accesa un împrumut de până la 500.000 de lei, pe o perioadă de până la 5 ani. Este vorba despre Credit Util, cu rambursare în rate de capital egale. Avantajul este că antreprenorii pot să obțină suma de care au nevoie pentru diverse cheltuieli necesare companiei fără a depune documente financiare în vederea aprobării împrumutului. Verificarea situației firmei se face automat de către bancă.

Împrumutul poate fi folosit pentru orice tip de cheltuieli necesare în firmă

Pe fondul unui context imprevizibil, multe companii mici au întâmpinat dificultăți pe plan financiar, astfel că un împrumut de tipul Credit Util ar putea fi de folos pentru plata salariilor, a comenzilor de la furnizori sau pentru orice alt tip de cheltuieli necesare firmei, așa cum menționează Luanei Sorescu, Head of Clients în divizia Business Banking, în cadrul ING Bank Romania.

Introducerea acestui credit destinat antreprenorilor reafirmă obiectivul băncii ING de a oferi clienților ocazia de a accesa rapid servicii și produse care să le aducă un plus de productivitate. Aprobarea creditului se face instant, fără depunerea unei documentații stufoase și fără garanții materiale.

ING a anunțat și condițiile de eligibilitate la credit

Noul credit cu rambursare în rate de capital egale ING Credit Util se adresează afacerilor mici, care au înregistrat în ultimul an fiscal o cifră de afaceri cuprinsă în intervalul 100.000-9.000.000 lei. Calitatea de SRL și vechimea de cel puțin doi ani sunt alte condiții pe care întreprinderile trebuie să le îndeplinească pentru a fi eligibile.

Semnarea documentelor pentru obținerea creditului se face într-un office ING. Antreprenorii care nu sunt clienți ai băncii trebuie să solicite deschiderea unui cont curent.

Costurile sunt stabilite în funcție de profilul companiei

ING Credit Util a fost conceput pentru a veni în sprijinul companiilor mici, astfel că și costurile sunt convenabile, fiind personalizate în funcție de profilul întreprinderii. În fiecare lună, suma de plată va fi retrasă automat din contul curent al firmei.

În 2021, BNR efectua un raport care arăta că ponderea stocului de credite pentru companiile mici era de 21% din totalul creditelor acordate. Multe astfel de firme au nevoie de sprijinul unor parteneri bancari pentru gestionarea unor nevoi și pentru optimizarea afacerilor, motiv pentru care ING a dezvoltat noul credit care oferă bussines-urilor mici oportunitatea de a crește.

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.