Apa Nova

De la începutul acestei luni, peste 130.000 de clienți ai companiei Apa Nova își pot plăti utilitățile online, pe Ghiseul.ro, după cum a anunțat Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR).

Clienții Apa Nova, primul furnizor de utilități înregistrat pe această platformă, vor putea plăti online, cu cardul, pentru serviciile de apă și canalizare.

Utilizatorii, care se autentifică pe platformă, pot beneficia de noua secțiune de plăți intitulată „Utilități”, acolo unde vor regăsi plățile pentru Apa Nova.

Ce plăți se mai pot efectua pe Ghiseul.ro

Prin intermediul platformei pot fi efectuate următoarele plăți: amenzi, taxe și impozite locale, pașapoarte, certificate de înmatriculare, taxele aferente permisului de conducere. Pe lângă acestea, se mai pot plăti, fără comisioane, și: taxa de emitere a certificatului digital de transport persoane sau transport marfă, plata întreținerii cimitirelor și crematoriilor, autorizația de circulație provizorie.

Platforma a ajuns la peste 1 milion de utilizatori și la aproape 2 milioane de tranzacții cu o valoare totală de peste 820 de milioane de lei.

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.