top de produse

Tehnologia face viața mai ușoară. Este mai greu să trăiești în ziua de astăzi fără să folosești aparate electrocasnice. Acestea te ajută să îndeplinești sarcinile casnice cu ușurință și comoditate, economisind astfel timp și efort.

Sarcini precum spălatul vaselor și al rufelor, care obișnuiau să-ți fure o după-amiază întreagă, sunt acum lăsate în grija mașinilor. Astfel, poți folosi timpul în favoarea ta pentru activități mai plăcute, cum ar fi cititul unei cărți, vizionarea unui film sau efectuarea exercițiilor fizice.

Însă, pe lângă toate aceste aparate care au devenit practic parte obișnuită din activitățile casnice, o serie de gadget-uri își fac tot mai des simțită prezența. De la an la an companiile se luptă pentru a lansa pe piață cele mai performante smartphone-uri, cele mai inteligente ceasuri sau cele mai eficiente laptop-uri/tablete.

 Iată un top de produse care să te ajute in alegeri

E greu să te decizi asupra unui produs, mai ales când internetul te bombardează cu o mulțime de păreri. Însă, Gunter.ro este site-ul ideal care să te ajute în acest sens. Pe Gunter vei găsi prezentări obiective ale celor mai noi gadget-uri și produse electrocasnice.

Top produse smartphone-uri

Black Shark 4, telefonul perfect pentru gaming

Acest telefon a fost catalogat ca fiind cel mai rentabil telefon pentru gaming din primul trimestru al anului 2021. Cu o încărcare rapidă și un display performant, este telefonul perfect pentru pasionații de gaming. Îl poți lua cu tine oriunde, fiind ușor de transportat. Iar raportul calitate/preț este unul excelent, Xiaomi fiind o companie care s-a axat mereu pe acest aspect.

Iphone 13, cel mai așteptat telefon

Evident, Iphone 13 nu ar putea să lipsească dintr-un top produse. Cel mai așteptat telefon aduce în prim plan o cameră foto performantă numai bună pentru amatorii de fotografii. Iphone 13 vine la pachet cu o aplicație Meteo mai completă și o aplicație Maps mai detaliată. Află mai multe despre caracteristicile acestui telefon, dar și ale Iphone-ului 13 Mini, Pro și Pro Max pe Gunter.ro.

Motorola Edge 20, cel mai subțire smartphone 5 G

Cu o greutate de 163 grame și o grosime de 6.9 mm, Motorola Edge 20 are un design simplu și elegant. Este potrivit pentru oricine, fiind ușor de depozitat în buzunarul pantalonilor sau în geantă. Cu ajutorul funcției Ready for îl poți sincroniza la laptop, iar prin Bluetooth îl poți conecta la un joystick.

 Top produse mașini de spălat

Mașina de spălat rufe Artic Slim

Cu un design clasic, alb, un display digital și cu o capacitate de 7 kg, este un model potrivit pentru familiile cu mai mult de 3 persoane. Are o gamă variată de programe, un consum energetic redus, iar prețul este unul accesibil.

Mașină de spălat rufe, Bosch

Cu design modern, de culoare albă, un display digital și cu o capacitate de 6 kg, este un model potrivit pentru persoanele singure sau pentru familiile cu un copil. Are o gamă variată de programe, un nivel redus al zgomotului, iar prețul este unul accesibil.

Mașină de spălat vase, incorporabilă Hotpoint

Potrivită pentru familiile numeroase, mașina de spălat vasele Hotpoint oferă o varietate de tehnologii, un spațiu generos pentru depozitarea vaselor, fiind un model prietenos cu mediul înconjurător.

Indiferent ce gadget sau produs electrocasnic îți cauți, pe Gunter.ro vei găsi cele mai utile informații. De la top produse frigidere până la top produse gaming este site-ul ideal pentru orice achiziție din domeniul IT și electrocasnic. Vei găsi cele mai bune recomandări și oferte de pe piață. Tehnologia continuă să evolueze într-un ritm rapid ce permite schimbări și progrese care ne definesc viața, societatea și lumea.

_______

Sursă foto: Linus Mimietz on Unsplash.com

close

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.