tort personalizat

Ziua de naștere a copilului reprezintă un moment ideal în care părinții pot să ia în calcul comandarea online a tortului, mai ales dacă intenționează să organizeze o petrecere la care vor participa întreaga familie și prietenii sărbătoritului.

O petrecere nu este completă fără tort, iar acesta trebuie să surprindă atât pe invitați, cât și pe sărbătorit. Organizarea unei petreceri nu este tocmai ușoară, deoarece presupune trimiterea invitațiilor, verificarea disponibilității locației (dacă petrecerea va avea loc la restaurant), stabilirea meniurilor, achiziționarea decorațiunilor și alte detalii.

Pentru ca tortul să nu reprezinte o grijă în plus, cofetăria eTorturi.ro vine cu o soluție rapidă: comandarea online a tortului dorit. Avantajele sunt numeroase:

1. Livrarea se face acasă

Plasarea comenzii se face de la domiciliu, din confortul casei, unde părinții pot consulta catalogul cu modele de torturi sau pot solicita un model diferit, direct de pe telefonul mobil. Nu mai este necesară deplasarea la cofetărie și implicit, se economisește timp care poate fi alocat altor activități pentru a pune la punct detaliile petrecerii. Pe lângă faptul că plasarea comenzii se poate face rapid la telefon, prin e-mail sau pe site, tortul este livrat acasă la data și ora solicitate.

Livrarea la domiciliu reprezintă un avantaj nu numai din motive de confort, dar și pentru că îi ajută pe părinți să facă o surpriză celui mic. Dacă tortul este preparat acasă sau cumpărat înainte și depozitat la frigider, acesta îl va vedea din timp și surpriza nu va mai fi la fel de mare în momentul cheie al petrecerii.

2. Tortul poate fi personalizat conform cerințelor

Cel mai probabil, părinții sărbătoritului vor alege un tort personalizat, care să îl surprindă plăcut pe copil, indiferent de vârsta acestuia. Tortul poate să reflecte un hobby sau să portretizeze o imagine deosebită, cum ar fi un tablou de familie sau o imagine cu sărbătoritul într-un moment special din viața lui.

Torturile personalizate sunt o alegere potrivită pentru orice zi de naștere, fie că e vorba de un copil, un adolescent sau un adult. Farmecul acestora provine din faptul că surprind într-un desert gustos trăsături de caracter sau pasiuni, iar cofetarii de la eTorturi sunt pregătiți să transpună orice viziune în realitate, într-un desert cu adevărat deosebit;

3. Ingredientele sunt proaspete și naturale

Persoanele care doresc să comande un tort online trebuie să prioritizeze calitatea produsului și să aleagă o cofetărie care prepară tortul cu doar câteva ore înainte de a îl livra. Pe lângă acest lucru, este important ca ingredientele să fie naturale și ca rezultatul final să corespundă așteptărilor. Magazinul online de torturi și prăjituri eTorturi mizează pe calitate, motiv pentru care fiecare tort este preparat din ingrediente naturale, de la blatul de casă, până la cremele și frișca folosite.

Faptul că livrarea se poate face la domiciliu în ziua petrecerii, precum și posibilitatea de a personaliza tortul preparat din ingrediente naturale după bunul plac, reprezintă câteva dintre argumentele care îi conving pe mulți părinți să aleagă serviciile unei cofetării online. La eTorturi, se pune accent pe calitatea ingredientelor și pe confortul persoanelor care comandă, dar mai ales pe satisfacția destinatarului, care trebuie să fie surprins deopotrivă de aspectul și gustul tortului.

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.