laptop second hand

În era digitală, utilizatorul este răsfăţat când trebuie să facă alegeri in materie de produse IT, confruntându-se cu diversitatea ofertei multimedia. Statistica sugerează că există o ușoară preferință pentru laptopuri, sectorul înregistrând o creștere a vânzărilor cu 17,5% încă din 2017. Totuși, nu se pot nega numeroasele avantaje ale computerului desktop, cel care a permis să se facă primii pași pe Internet și care continuă să atragă numeroşi utilizatori.

Pentru că cel mai adesea preţul este o coordonată importantă pentru achiziţie, fireşte, pe lângă calitatea produsului, mulţi se îndreaptă către calculatoare şi laptopuri second hand. Au preţuri mai mici în comparaţie cu dispozitivele noi şi calitate comparabilă cu acestea din urmă.

Punctele forte ale laptopurilor second hand

Făcând o comparație între laptop și desktop, se pot identifica multe avantaje de ambele părți. Totuși, balanța avantajelor înclină către laptop pentru mulți utilizatori care sunt în căutare de portabilitate și preț accesibil. Pentru orice buget, laptopul second hand se poate dovedi a fi o alegere smart cel puțin din următoarele motive:

1. Un laptop ocupă mai puțin spațiu pe orice birou. În plus, în ultimii ani, producţia de laptopuri s-a diversificat pentru a oferi mai multă lejeritate și finețe, asigurând în același timp o anumită performanță și versatilitate.

2. Mobilitatea este unul dintre celelalte mari avantaje ale laptopului, utilizatorul putând să se mute dintr-un loc in altul foarte ușor. Transportabilitatea computerului a revoluționat utilizarea multimedia. Oricine poate să navigheze şi să lucreze de unde vrea şi când vrea dacă se conectează la Internet;

3. Inclusiv un laptop SH oferă o mai bună autonomie în comparaţie cu un calculator. Cine a lucrat pe un computer desktop ştie că se poate confrunta cu o eventuală cădere de curent care îl va face să regrete că a omis să salveze în mod regulat fișierul de lucru. Pierderea bruscă a datelor este o problemă care nu se întâlnește la folosirea unui laptop SH bun, deoarece acesta are o anumită autonomie a bateriei, în general condiționată de componente și de utilizarea acestora din urmă;

4. Laptopurile sunt optimizate pentru a consuma cât mai puțin posibil. Un laptop consumă energie de 5 ori mai puțin decât un computer desktop – un laptop consumă, în medie, doar 50 kWh, în timp ce un computer consumă 250 kWh;

5. Designul este un criteriu de cumpărare incontestabil. Inclusiv legat de acest punct de referinţă laptopurile depășesc cu mult computerele desktop, chiar dacă acestea din urmă nu mai sunt similare celor din anii 90. Producătorii fac eforturi considerabile pentru a oferi noi laptop-uri care sunt din ce în ce mai subțiri, mai ergonomice și mai stilate.

Indiferent de profilul celui care vrea să facă achiziţia unui laptop, poate fi persoană fizică sau juridică, IT-SH.ro poate să ofere soluţii personalizate. În oferta acestui magazin online a fost inclusă o gamă largă de laptopuri și desktop-uri pentru toate tipurile de utilizări. Firma comercializează produse SH performante la preţuri atragătoare. În plus, acestea beneficiază de o anumită perioadă de garanție, exact ca produsele nou cumpărate din magazinele de profil.

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.