transformă telefonul în POS

Banca Transilvania lansează o aplicație pentru comercianți, prin care aceștia își vor putea transforma dispozitivele în POS-uri. Singura condiție este ca dispozitivele să aibă sistem de operare Android și funcția NFC. Prin intermediul BTPOS App, comercianții vor putea accepta plăți contactless cu cardul sau telefonul.

De asemenea, BT a lansat în 2020 un magazin online de unde comercianții pot să comande produse de acceptare a plăților electronice, oferind acestora un ecosistem complex de soluții de plată (POS-uri mobile și fixe, POS-uri Android, soluții de acceptare a tichetelor de masă, acceptare a plăților cu puncte de loialitate sau în rate fără dobândă cu cardurile STAR etc.)

Aplicația BTPOS completează sistemul de soluții de plată cu cardul

Potrivit Oana Ilaș, Director Executiv Dezvoltare și Management Produse Retail la Banca Transilvania, prin lansarea aplicației BTPOS se continuă parcursul digital și se completează gama de soluții pe care BT o oferă comercianților pentru acceptarea plăților cu cardul. Aplicația reprezintă o soluție practică și rapidă, o alternativă convenabilă pe care antreprenorii o pot utiliza prin integrarea cu o aplicație proprie sau stand alone, dar și împreună cu celelalte soluții de acceptare a cardurilor la plată folosite deja.

43.000 firme au peste 80.000 POS-uri BT

Mai bine de 43.000 de firme au peste 80.000 POS-uri BT, iar banca se concentrează inclusiv pe sectorul de eCommerce, oferind soluția BT eComm prin care sunt procesate tranzacțiile a mai mult de 9.500 de magazine online. În programul STAR sunt incluse peste 19.000 de magazine, dintre care aproximativ 17.000 magazine fizice și în jur de 2.000 de magazine online. Acestea acceptă plata în rate și cu puncte de loialitate aferente programului STAR.

Potrivit ultimelor date, BT are peste 4 milioane de carduri emise, iar în fiecare secundă se efectuează 13 tranzacții cu cardurile BT. Anul trecut, BT a devenit prima bancă din România care a obținut certificarea de calitate ISO9001:2015 pentru activități de acceptare a cardurilor la plată prin POS-uri, această recunoaștere fiind o dovadă a calității soluțiilor POS și eCommerce pe care BT le pune la dispoziția comercianților.

close

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.