LANC

Ca urmare a unui parteneriat între Lanceria și exchange-ul local CryptoCoin.PRO, tokenul LANC – criptomoneda nativă a platformelor LANCERIA – poate fi cumpărată cu cardul bancar. Această tranzacție va putea fi efectuată în peste 180 de țări.

LANCERIA – cel mai nou proiect românesc de tehnologie

LANCERIA este o inițiativă antreprenorială dedicată ecosistemului de freelancing, fondată la începutul lunii mai. Dezvoltat cu tehnologia blockchain, acest proiect 100% românesc a încheiat un parteneriat cu CryptoCoin.PRO, platformă licențiată de exchange. În baza acestuia, criptomoneda LANC va putea fi achiziționată cu cardul de credit și prin transfer bancar.

LANCERIA își propune să schimbe viața a milioane de freelanceri din întreaga lume, iar tokenul nativ LANC a avut un succes covârșitor în perioada de pre-sale, chiar și în lipsa unei acțiuni de marketing. Per ansamblu, proiectul românesc are ca scop revoluționarea pieței de servicii din industriile creative și din ecosistemul digital.

Freelancerii, companiile și platformele marketplace în care activează LANCERIA au practic oportunitatea de a efectua operațiuni cu criptomonede, în baza acestui parteneriat recent. Despre LANCERIA trebuie menționat și faptul că a obținut o finanțare de peste 1 milion de dolari în mai puțin de o zi, la nici o lună de la înființare. Fondurile au fost atrase din partea comunității și investitorilor.

Exchange-ul local CryptoCoin.PRO este un pionier în această industrie. Platforma este licențiată pentru operațiuni cu criptomonede și respectă legislația UE. Se pot efectua plăți cu cardul în orice monedă și se pot face retrageri în conturi bancare în euro.

Potrivit declarațiilor lui Tudor Motreanu, Chief Financial Officer la CryptoCoin.PRO, platforma licențiată oferă soluții pentru inițiativele din industria crypto și blockchain astfel încât să faciliteze integrarea și adopția serviciului de plată cu cardul și contul bancar. Acesta consideră că proiectul LANCERIA are un viitor promițător în industria crypto, fiind menit să susțină ecosistemul de freelancing. Prin această colaborare, CryptoCoin.PRO își propune să aibă o contribuție activă în promovarea acestui nou proiect de tehnologie 100% românesc.

Și Robert Tudor, COO şi Co-Fondator LANCERIA, a făcut declarații cu privire la colaborarea dintre proiectul românesc și platforma licențiată CryptoCoin.PRO. Potrivit acestuia, parteneriatul constituie un demers util și totodată necesar. Obiectivul principal al LANCERIA este de a elimina sau reduce la un nivel minim taxele și comisioanele prin intermediul plăților cu criptomonede alături de cele în lei sau valută, iar noua colaborare reprezintă un progres către atingerea acestuia.

Conversie a peste 140 de valute în LANC

Prin soluția integrată de CryptoCoin.PRO platformelor în care activează LANCERIA se oferă posibilitatea de a efectua conversia a peste 140 de valute în criptomoneda LANC și invers. Conversia are la bază un mecanism intuitiv și simplu. Procesul de conversie a valutelor este unul sigur, fiind accesibil freelancerilor din toate statele, cât și clienților.

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.