componente second hand

Achiziția unui calculator implică o investiție mare, iar în timp anumite componente pot necesita înlocuire. Motivul pentru înlocuirea acestora poate fi defectarea lor sau dorința utilizatorului de a obține performanțe îmbunătățite. În oricare dintre aceste situații, una dintre cele mai avantajoase soluții o reprezintă achiziționarea de componente SH pentru calculator.

Care sunt avantajele în cazul achiziționării componentelor second hand?

Contrar multor păreri, componentele second hand au devenit tot mai căutate în magazinele de profil. Această variantă este cea mai avantajoasă din punct de vedere financiar, fiind o modalitate potrivită de a economisi bani în momentul în care este necesară înlocuirea componentelor deteriorate sau uzate ale calculatorului.

Componentele pentru calculator au în general prețuri mai ridicate, mai ales când e vorba de componente ca sursa de alimentare, memoria de calculator sau placa video. În regim second hand, acestea pot fi cumpărate la prețuri reduse semnificativ, ceea ce reprezintă un avantaj important pentru cei care vor să economisească bani sau nu dispun de bugetul aferent achiziționării unor componente noi.

În același timp, componentele second hand oferă aceleași performanțe ca unele noi și funcționează perfect atunci când sunt achiziționate dintr-un magazin de specialitate, care se ocupă și de verificarea riguroasă a acestora înainte de vânzare. IT SH îndeplinește toate aceste cerințe și pune la dispoziția persoanelor interesate o categorie destinată în totalitate pieselor de calculator și perifericelor.

Ce componente pentru calculator pot fi achiziționate în regim second hand?

Din magazinul IT-SH.ro se poate alege dintr-o gamă variată de componente destinate calculatoarelor. De exemplu, una dintre piesele care pot necesita înlocuire pe parcursul vieții unui calculator este sursa de alimentare. În această categorie de produse sunt incluse surse de alimentare de la cele mai cunoscute branduri la nivel global, între care HP și Dell.

O altă componentă fundamentală a unui calculator este placa de bază. Cei interesați să înlocuiască placa de bază a calculatorului cu una de ultimă generație, pot să găsească în oferta magazinului inclusiv kit-uri cu placă de bază și procesor, așa cum este kit-ul Intel DQ77MK+Intel Core i7-3770, ce are cooler inclus.

Persoanele interesate de o calitate mai bună a graficii jocurilor sau persoanele care lucrează în domeniul graficii pot să înlocuiască placa video a calculatorului cu una profesională, cum ar fi NVIDIA Quadro 4000, care asigură o performanță superioară în ceea ce privește calitatea imaginii și care este dotată cu un cooler silențios. Alte componente care pot fi achiziționate la preț redus sunt: plăci de bază, plăci de rețea, plăci de sunet, adaptoare, cabluri, hard disk-uri, unități optice.

În concluzie, persoanele care vor să îmbunătățească performanțele unui calculator nu mai sunt nevoite să facă investiții prea mari sau să amâne înlocuirea cât mai rapidă a unor componente uzate. IT SH le pune la dispoziție o gamă variată de componente second hand la prețuri accesibile și cel mai important, acestea dispun de garanție timp de 6 luni. Fie că vor să înlocuiască piese defecte sau să ofere un plus de performanță calculatorului, cei interesați vor găsi în acest magazin componente diverse, de la surse, la kit-uri cu placă de bază și procesor.

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.