Fiberlink 10G

DIGI a lansat recent cel mai rapid serviciu de internet prin fibră optică, mai precis abonamentul Fiberlink 10Gbps. Având cea mai rapidă viteză din România, serviciul de internet se adresează tuturor clienților, noi sau existenți.

Fiberlink 10G aduce utilizatorilor viteze de până la 10 Gigabiți pe secundă, DIGI devenind primul operator din România care oferă o astfel de performanță în ceea ce privește viteza internetului. Serviciul de internet urmează să fie pus la dispoziție în trei etape.

Fiberlink 10G va fi pus la dispoziția clienților DIGI în 3 etape

Prima etapă vizează introducerea abonamentului în capitala României. Serviciul de internet de mare viteză va fi pus la dispoziție clienților din București din zonele sectorului 1, după care va fi disponibil în întreaga capitală, spre sfârșitul anului. Următoarea etapă va fi aplicată în anul 2022, iar toate reședințele de județ începând cu Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Timișoara vor putea contracta acest serviciu de internet.

Care este prețul unui abonament Fiberlink

Abonamentul Fiberlink 10G va fi disponibil la prețul de 50 lei/lună cu TVA inclus, iar Fiberlink 2.5G la prețul de 45 lei/lună cu TVA inclus. Clienții DIGI care se încadrează în prima etapă au deja posibilitatea de a face precomenzi sau de a solicita un upgrade la pachetul de care beneficiază în prezent. Pot face acest lucru din contul de client, telefonic sau în punctele de prezență DIGI.

Folosind acest serviciu, clienții se vor bucura de o experiență îmbunătățita pe internet, fie că vor întreprinde activități de gaming, lucru la distanță sau cursuri online. În plus, viteza este amplificată chiar și atunci când mai multe dispozitive sunt conectate la rețea. Acest produs inovator aduce o conexiune superioară pentru utilizatorii de internet, DIGI având o acoperire de 7,7 milioane de locuințe la finalul anului 2020.

Conform declarațiilor vicepreședintelui DIGI/RCS & RDS, Valentin Popoviciu, odată cu introducerea Fiberlink 10G România se încadrează în rândul statelor unde activează noua generație în materie de servicii digitale. Tot acesta relatează faptul că noul serviciu are o performanță de 10 ori mai bună decât pachetul lansat de DIGI în urmă cu 8 ani, tehnologia 1Gbps.

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.