mobilier medical

Mobilierul medical cu care sunt dotate cabinetele, clinicile şi spitalele constituie o parte esențială a vieții de zi cu zi în unitățile de sănătate. Pentru că le permite specialiștilor să diagnosticheze, să trateze și să mențină sănătatea și bunăstarea pacienților, mobilierul medical, indiferent de tipul său, este foarte important. Alegerea sa ar trebui să se bazeze pe o serie de criterii, însă, având în vedere că obiectivul principal al mobilierului dedicat unităţilor medicale este acela de a oferi ajutor și confort pacienților, este esențial să se acorde prioritate calității pe care o are.

Cum se poate achiziţiona corect mobilier medical

La modul general, indiferent de tipul de mobilier medical, acesta este conceput pentru a sprijini activitatea cadrelor medicale și a oferi confort şi siguranţa pacienților acestora. Fie că este vorba de un cabinet medical, de un spital sau de un azil de bătrâni, mobilierul medical acoperă o mare varietate de produse care combină caracterul practic, ergonomic și estetic.

Cum calitatea este primul criteriu asupra căruia trebuie să se concentreze cei care investesc în mobilier medical este important ca înainte a face o achiziţie de acest tip să se informeze cu privire la certificările, standardele și controalele de calitate pentru fiecare corp de mobilier. De asemenea, ar trebui să se informeze cu privire la originea materialelor utilizate în design pentru a evalua nivelul de calitate. În mod ideal, ar trebui să aleagă mobilier care respectă standardele. Așadar, cei care caută mobilier medical, pot face cercetări pe internet pentru a face o selecţie corectă.

Pe de altă parte, mobilierul pentru unitățile de sănătate trebuie să reziste la o cantitate semnificativă de uzură. Materialele trebuie să fie ușor de curățat și să reziste bine în timp. Totul, de la paturile de spital la loje de hol și până la mesele și scaunele din zonele comune, trebuie să fie ușor de dezinfectat pentru a menține personalul și pacienții sănătoși. Fiecare piesă trebuie să continue să arate ca nouă mult timp, chiar și după ce este curăţată zilnic cu detergenți și alte substanțe chimice.

De asemmenea, finisajele antimicrobiene pentru piesele de mobilier cu suprafață solidă pentru unitățile sanitare sunt o necesitate. Acest lucru se datorează faptului că suprafețele dure, atunci când sunt create fără materiale de calitate, pot găzdui germeni și pot răspândi boli. Cele mai bune finisaje împiedică germenii nesănătoși să pătrundă sub suprafața mobilierului.

Med Tehnica este o soluţie pentru achiziţionarea mobilierului medical

În oferta sa Med-Tehnica.ro a adăugat o diversitate de produse de mobilier medical. Acestea sunt concepute pentru a ușura viața de zi cu zi a profesioniștilor din domeniul sănătății și pentru a asigura un confort maxim pentru pacienți. Dintr-o secţiune dedicată a magazinului online cei interesaţi pot să cumpere de la canapele de examinare, cărucioare de intervenţii de urgenţă, dulapuri pentru medicamente, fotolii electrice pentru relaxare, mese de examinare, de operaţie, sau de masaj, la noptiere/mese de servit la pat, paravane medicale, paturi de spital, paturi terapie intensivă şi scaune, până la scărițe, stative sau tărgi.

Med Tehnica le oferă clienţilor săi şi o secțiune specială prin informaţiile pe care le oferă, prin blogul său. Aici pot fi citite sfaturi, articole informative și ghiduri de cumpărare de echipamente medicale. De asemenea, celor care au nevoie de informații despre un anumit produs, consilierii magazinului online le stau la dispoziție.

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.