clinica dentară Plaza Dent

O clinică dentară care oferă o gamă variată de servicii înseamnă o îngrijire completă și numeroase beneficii pentru pacient. Alegerea medicului stomatolog este o decizie importantă, indiferent de vârsta persoanei care trece pragul clinicii și se confruntă cu probleme dentare. Pe termen lung, o astfel de colaborare promovează sănătatea orală și contribuie la îngrijirea preventivă a danturii.

Clinica Plaza Dent oferă planuri de tratament cu abordări multidisciplinare, iar echipa de profesioniști pune în prim-plan identificarea soluției potrivite pentru pacienți, ale căror nevoi diferă considerabil.

Îngrijire dentară completă într-un singur loc

Fie că e vorba despre un control stomatologic de rutină sau o intervenție mai complexă, cei mai mulți pacienți preferă să beneficieze de servicii complete în cadrul aceleiași locații, ceea ce înseamnă un nivel mai mare de confort și mai puțin timp alocat vizitelor la stomatolog.

La PlazaDent.ro , lista de servicii este una extinsă:

 • detartraj;

 • implantologie;

 • chirurgie;

 • chirurgie maxilo-facială;

 • ortodonție;

 • urgențe;

 • parodontologie;

 • pedodonție;

 • estetică dentară;

 • protetică dentară.

 • radiologie

Prin diversitatea de servicii, clinica se adresează unui public larg. Pacienții nu mai sunt redirecționați către alte cabinete și beneficiază de un serviciu complet în cadrul clinicii, indiferent că au nevoie de simple extracții dentare sau vor să își reconstruiască dantura cu implanturi dentare de ultimă generație.

Oricare ar fi problema dentară a persoanei care trece pragul clinicii, se determină un plan de tratament corespunzător, iar în multe dintre cazuri se impune o abordare multidisciplinară, fiind implicate mai multe ramuri ale stomatologiei.

Echipamente de ultimă oră și tehnologii inovatoare

Plaza Dent este o clinică dotată cu echipamente ultramoderne, iar folosirea acestora înseamnă disconfort minim pentru pacient și eficiență sporită a tratamentului. Tehnologia avansează rapid, iar echipamentele care se aliniază la tendințele actuale din stomatologie asigură o experiență mai plăcută pentru pacient, care nu mai resimte durere și care se bucură de o recuperare mai rapidă.

De exemplu, persoanele care se confruntă cu lipsa dinților naturali au acum la dispoziție un tratament inovator, anume inserarea unui număr de 4-6 implanturi dentare în numai 24 de ore. În mod normal, restaurarea danturii cu implanturi dentare durează câteva luni, însă disponibilitatea acestui tratament la Plaza Dent poate deveni soluția potrivită pentru candidații a căror stare de sănătate fizică și orală permite inserarea implanturilor pe această cale.

În cadrul clinicii, performanța se datorează experienței vaste a colectivului medical, dar și a echipamentelor din dotare. Printre acestea se numără microscopul Labomed, scannerul dentar 3D i500, Mallet Magnetic, lampa Sapphire Plus, sistemul Tooth Transformer etc. Acesta din urmă prezintă o tehnologie revoluționară, deoarece printr-o simplă apăsare de buton permite procesarea și transformarea unui dinte extras în material de regenerare osoasă.

Fiecare echipament are caracteristici remarcabile, toate fiind menite să optimizeze tratamentele din punct de vedere al timpului, al confortului pacientului și mai ales al eficienței. Tehnologia a transformat semnificativ modul în care sunt efectuate procedurile dentare, iar datoria unei clinici moderne este de a exploata avantajele tehnologice în avantajul pacientului.

Așadar, clinica stomatologica Plaza Dent constituie o opțiune avantajoasă pentru persoanele care se află în căutarea unei clinici ultramoderne, din care nu lipsesc echipamentele de ultimă oră și colectivul medical cu experiență, tratamentele fiind efectuate într-un ambient relaxant și liniștitor.

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.