ridicare cărți de la domiciliu

O bibliotecă veche poate fi dificil de integrat într-un design nou, modern al locuinței. De la necesitatea reamenajării mobilierului, lipsa spațiului și până la împrospătarea aerului, multe pot fi motivele pentru care o persoană își poate dori să vândă cărțile pe care le-a citit deja sau care nu îi mai folosesc. Contactarea unui anticariat care asigură ridicare cărți de la domiciliu este cea mai eficientă soluție, prin care biblioteca veche se poate transforma, cu minimum de efort, în bani necesari pentru achiziția de noi apariții editoriale sau pentru alte proiectele. Iată ce trebuie să știe cei care vor să vândă cărți la un anticariat care face astfel de achiziții.

Anticariatul de cărți – soluția optimă pentru o vânzare rapidă și profitabilă

Anticariatul CumparCarti.ro se ocupă cu achiziții cărți de la persoanele care doresc să lichideze o bibliotecă veche, să-și vândă sau să-și reamenajeze locuința și pentru care volumele nefolosite au devenit o povară. Este o soluție cu multiple beneficii pentru proprietarii cărților, care pot vinde astfel rapid și profitabil, fără efortul de a fotografia volumele, de a încărca poze și descrieri pe platformele de vânzări online și fără așteptarea îndelungată a cumpărătorilor, în timp ce cărțile zac depozitate în cutii sau ocupă spațiu prețios în casă.

La anticariat, volumele se pot vinde si la kilogram, evaluarea și plata se fac pe loc, iar vânzătorul câștigă spațiu în locuință și bani pentru noi proiecte. Indiferent de numărul de cărți, indiferent de anul de apariție, CumparCarti.ro ridică volumele de la domiciliu clinetului.

Ridicarea cărților de la domiciliu se face la data și ora dorite de vânzător

Cei care vor să vândă cărți, pot contacta anticariatul pentru a stabili data și ora la care reprezentantul anticariatului se va prezenta la domiciliul sau la sediul firmei vânzătorului, în funcție de programul și disponibilitatea acestuia din urmă. Serviciul de ridicare gratuită a cărților este disponibil în București și Ilfov, cu deplasare rapidă, dar și în restul țării.

Ce condiții trebuie să îndeplinească volumele date spre vânzare?

Vânzătorii trebuie să se asigure de integralitatea volumelor date spre vânzare. Cărțile trebuie să fie în stare bună, să aibă toate paginile, să aibă coperțile intacte și să nu fie pătate, murdare sau mâzgălite în interior, astfel încât să poată fi citite de alți pasionați de lectură.

Transformarea unei vechi biblioteci în bani cu ajutorul unui anticariat care asigură ridicarea cărților de la domiciliu reprezintă o soluție practică și profitabilă. O bibliotecă veche poate deveni o povară, dar prin simpla contactare a unui astfel de serviciu, proprietarii se pot elibera de cărțile nefolosite și pot obține rapid o compensație financiară pentru ele. Anticariatul CumparCarti.ro asigură o tranzacție convenabilă, cu beneficii multiple de ambele părți. Ridicarea cărților de la domiciliu se desfășoară în funcție de programul vânzătorilor și poate fi efectuată în București, Ilfov și în întreaga țară. Doritorii au acces astfel la o modalitate inteligentă a obține spațiu în locuință și bani pentru alte proiecte casnice.

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.