Software de gestionare a restaurantelor

Într-o eră care se află în plină evoluție din punct de vedere tehnologic, antreprenorii care lucrează în domeniul horeca și se află la conducerea restaurantelor trebuie să se adapteze și să facă față tuturor schimbărilor, pentru a-și păstra și motiva clienții să opteze pentru serviciile lor. Rețeta succesului pentru o afacere corect gestionată constă în instalarea unui soft de restaurant prin intermediul căruia obiectivele sunt atinse cu precizie la finalul zilei. Fiecare proprietar trebuie să aibă în vedere investiția într-un astfel de program, pentru a le oferi clienților o experiență culinară excelentă.

Principalele beneficii ale programului software pentru restaurante

Punctele pro ale programului pus la dispoziție de AttoSoft.ro sunt vizibile în scurt timp de la achiziție, traducându-se printr-o activitate ireproșabilă, atent coordonată și automatizată. Printre beneficiile de care utilizatorul unui astfel de soft se va bucura se numără și:

  • utilizare facilă – preluarea comenzilor si procesarea acestora se efectuează rapid și intuitiv, fără să fie nevoie ca utilizatorul aplicației să învețe în prealabil procese complexe pentru o utilizare corectă;

  • îmbunătățirea relației cu clienții – din moment ce comenzile sunt onorate la timp, atunci și clienții își manifestă aprecierea, revenind și cu altă ocazie;

  • profituri generoase – având întotdeauna la dispoziție informații corecte despre încasări și costuri, antreprenorul va reuși să aibă un control mai mare asupra afacerii, având ocazia de a obține o profitabilitate îmbunătățită;

  • servire promptă – cu ajutorul aplicației, datele cu privire la servire și la durata sa sunt atent controlate, astfel încât totul să fie prompt, iar, la final, clientul să fie mulțumit;

  • consum redus de hârtie – pentru că totul este gestionat din aplicație, iar utilizatorul își poate accesa rapoartele periodice chiar din program, nu mai este necesară utilizarea hârtiei.

Centralizarea eficientă a tuturor operațiunilor de gestiune

Cheia succesului într-o firmă constă în automatizarea și în centralizarea precisă a tuturor proceselor de gestiune printr-o aplicație corect structurată. AttoSoft asigură tuturor utilizatorilor șansa de a-și genera automat diverse rapoarte de gestiune, NIR, rapoarte de producție, procesul de inventariere a stocului materiilor prime etc., aceștia având posibilitatea de a vedea în timp real consumarea materiilor prime și a produselor finite. De asemenea, erorile umane sunt evitate cu acuratețe prin afișarea termenelor scadente de plată pentru facturile de la furnizori.

Pentru atingerea unui nivel ridicat de performanță, software-ul generează diverse analize pentru produsele comercializate, făcând posibilă conectarea la un program de contabilitate. Pe baza datelor colectate, programul redă și o estimare a adaosului comercial, comparându-l cu cel din anii anteriori. Pe lângă toate acestea, toate veniturile sunt înregistrate imediat, generând automat chitanțe, pentru ca proprietarul restaurantului să facă o comparație a încasărilor din ultima vreme.

Restaurantele, cafenelele, terasele, cu alte cuvinte, industria ospitalității implică o mulțime de provocări și încercări mai ales pentru antreprenorii care sunt la început de drum. Tocmai de aceea, sunt încurajați să își desfășoare activitatea sub atenta monitorizare a unui software de restaurant conceput de AttoSoft, care are ca scop eficientizarea sarcinilor și prioritizarea confortului clienților.

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.