depunerea declarației unice

Portalul ANAF a funcționat cu întreruperi în perioada depunerii Declarației Unice pentru anul 2022. În ciuda acestor probleme tehnice, termenul de depunere nu a fost prelungit și expiră astăzi, 25 mai 2023

Declarația Unică trebuie completată și depusă de către persoanele fizice care realizează venituri din activități independente, chirii, investiții sau alte surse.

Formularul poate fi descărcat de pe site-ul ANAF.

Pentru a completa declarația, contribuabilii trebuie să aibă la îndemână documente precum facturi, chitanțe, contracte sau alte documente care atestă veniturile realizate.

Este important să se verifice cu atenție informațiile introduse în declarație, pentru a evita erorile și penalizările ulterioare.

În concluzie, depunerea Declarației Unice este obligatorie pentru persoanele fizice care realizează venituri din activități independente, chirii, investiții sau alte surse. Termenul dedepunere a fost prelungit până pe data de 25 mai 2023, iar formularul poate fi descărcat de pe site-ul ANAF. Este important să se completeze cu atenție declarația și să se verifice informațiile introduse, pentru a evita erorile și penalizările ulterioare.

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.