Trend Consult Group

Conform unui sondaj realizat de Trend Consult Group, 9 din 10 manageri din România nu solicită feedback de la angajați. Acest lucru poate avea un impact negativ asupra performanței angajaților și a companiei în ansamblu. În acest articol, vom analiza mai detaliat rezultatele acestui sondaj și vom explora importanța feedback-ului în mediul de afaceri.

Rezultatele sondajului

Sondajul realizat de Trend Consult Group arată că 9 din 10 manageri din România nu solicită feedback de la angajați. Acest lucru poate fi atribuit faptului că mulți managericred că știu deja ce trebuie să facă pentru a-și îmbunătăți performanța și a companiei. Cu toate acestea, feedback-ul de la angajați poate fi extrem de valoros în identificarea problemelor și în dezvoltarea soluțiilor adecvate.De asemenea, sondajul a arătat că 8 din 10 manageri prioritizează acțiunile care au în centru obiectivele lor personale, în detrimentul obiectivelor companiei și ale angajaților. Această abordare poate duce la o lipsă de angajament din partea angajaților și la o scădere a performanței companiei.

Importanța feedback-ului în mediul de afaceri

Feedback-ul este esențial în mediul de afaceri, deoarece poate ajuta la identificarea problemelor și la dezvoltarea soluțiilor adecvate. Prin solicitarea feedback-ului de la angajați, managerii pot obține o perspectivă diferită și pot identifica problemele pe care nu le-au observat anterior. De asemenea, feedback-ul poate fi utilizat pentru a îmbunătăți performanța angajaților și a companiei în ansamblu.De asemenea, feedback-ul poate fi utilizat pentru a crește angajamentul angajaților. Atunci când angajații se simt ascultați și implicați în procesul decizional, sunt mai predispuși să fie implicați și să își dedice timpul și energia pentru a atinge obiectivele companiei.

Concluzie

Sondajul realizat de Trend Consult Group arată că 9 din 10 manageri din România nu solicită feedback de la angajați. Acest lucru poate avea un impact negativ asupra performanței angajaților și a companiei în ansamblu. Feedback-ul este esențial în mediul de afaceri, deoarece poate ajuta la identificarea problemelor și la dezvoltarea soluțiilor adecvate. Prin solicitarea feedback-ului de la angajați, managerii pot obține o perspectivă diferită și pot identifica problemele pe care nu le-au observat anterior. De asemenea, feedback-ul poate fi utilizat pentru a îmbunătăți performanța angajaților și a companiei în ansamblu și pentru a crește angajamentul angajaților.

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.