cumpărăm cărți la kg

Vine un moment în care cărțile nu mai au nicio întrebuințare pentru persoana care le deține, așa că aceasta poate opta să le scoată de pe rafturile din bibliotecă. Pentru a nu ocupa spațiul din locuință inutil, volumele pot fi donate sau vândute, în funcție de preferințe.

Pentru cei care au cumpărat cărțile la preț întreg, alternativa de vânzare a lor va fi mult mai rentabilă decât donatul, încât își vor recupera o parte din suma pe care au investit-o. Banii respectivi vor putea fi mai apoi folosiți în alte scopuri, precum achiziționarea unor titluri noi sau pentru a sprijini alte hobby-uri.

Colecțiile mari pot fi vândute prin intermediul anunțurilor de „cumpărăm cărți la kg”, care pun accentul pe cantitatea volumelor, nu pe vechime sau pe editură. In acest caz, nu mai este vorba un volum mic de cărți, ci de biblioteci generoase care dețin sute sau mii de cărți. Volumele vândute vor lăsa în urma lor un spațiu gol, ce mai apoi va putea fi transformat și folosit în alte scopuri.

Unde se poate vinde o cantitate mare de cărți?

Anticariatul reprezintă locul ideal în care pot fi vândute cărțile, indiferent de genul din care fac parte sau de cantitate. Spre exemplu, dacă o persoană a strâns pe parcursul vieții o colecție impresionantă de romane de dragoste, dar simte că, dintr-un motiv sau altul, nu mai rezonează cu ele, atunci va trebui să găsească o modalitate să le înlocuiască.

În București își desfășoară activitatea anticariatul Achizitii-carti.ro, care se ocupă cu evaluarea, deplasarea și ridicarea cărților din toate zonele capitalei. Astfel, persoanele care dețin multe cărți de care nu mai au nevoie și sunt interesate să facă rost de un profit prin vânzarea lor, vor putea opta pentru serviciile anticariatului, printr-un apel telefonic.

Anticariatul Achiziții Cărți își extinde serviciile atât persoanelor fizice, cât și celor juridice, așa că reprezentanții săi se vor deplasa la domiciliu, sau la sediul firmei, cu scopul de a prelua cărțile de care persoana în cauză nu mai are nevoie. Deplasarea nu implică vreun cost suplimentar, iar experiența de 10 ani a anticariatului le oferă posibilitatea să facă o ofertă cât mai corectă.

Achiziții Cărți sprijină persoanele cu un program încărcat!

Cu scopul de a-i ajuta, indiferent de ziua din săptămână în care se decid să-și facă ordine în bibliotecă, anticariatul Achiziții Cărți prestează servicii de luni până duminică. Intalnirile pot fi stabilite chiar și dupa ora 19:00, și se pliază mereu pe timpul liber al vânzătorului.

În cele din urmă, oamenii care vor să renunțe la o cantitate semnificativă de cărți, o pot face foarte ușor apelând la serviciile unui anticariat care are experiență în ceea ce înseamnă evaluare de carte și care este dispus să lucreze în orice zi, așa cum se întâmplă în cazul anticariatului Achiziții Cărți.

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.