Binance

Accesati acest link https://accounts.binance.me/ro/register?ref=YBVN8MCZ , creați-vă cont și obtineți în mod automat 10% reducere din comisioanele platformei crypto-exchange Binance, cea mai populară atât în România, cât și pe plan mondial.

Ce este Binance?

Binance este cea mai mare platformă crypto-exchange din lume. Prin intermediul ei se pot cumpăra şi vinde criptomonede şi, mai nou, chiar şi NFT-uri. La momentul actual se tranzacţionează circa 23 de miliarde de dolari la fiecare 24 de ore.

Pentru a afla cu exactitate care este suma ce este tranzacţionată, cei interesaţi pot folosi site-ul coinmarket şi vor intra în rubrica de exchange, iar apoi cea de Spot. Acolo, pe primul loc vor vedea Binance, urmată de scorul de exchange şi de volumul din ultimele 24 de ore, adică numărul care îi interesează pe cunoscători.

Cum funcţionează Binance?

Cu privire la tranzacţionare, Binance funcţionează prin două modalităţi:

  • peer to peer, adică de la persoană la persoană;

  • peer to exchange, adică de la persoană la exchange.

Prin peer to peer se înţelege tranzacţionarea criptomonedelor între două persoane fizice: persoana A poate vândă sau să cumpere de la persoana B şi viceversa.

Peer to exchange, în schimb, se referă la tranzacţionarea criptomonedelor între o persoană fizică şi Binance.

Cum ne putem înregistra pe Binance?

Accesaţi acest link https://accounts.binance.me/ro/register?ref=YBVN8MCZ şi veți avea de ales între înregistrare cu ajutorul numărului de telefon şi cea cu adresa de e-mail, în funcţie de preferinţe.

Automat prin crearea contului, utilizatorul va accepta termenii şi condiţiile şi informațiile privind protecţia datelor.

După ce metoda preferată a fost selectată, următoarea căsuţa se va referi la ţară/zona de referinţă a utilizatorului. Dacă locuieşte în România, va completă datele necesare, iar dacă îşi face cont dintr-o altă ţară, atunci va introduce informaţiile respective. Pot fi create două tipuri de conturi: cont personal şi cont de companie.

Cei 4 paşi ce trebuie urmaţi pentru deschiderea contului sunt:

  1. introducerea detaliilor contului (adresa de E-mail, parola şi opţional, ID);

  2. verificarea adresei de E-mail;

  3. introducerea unui număr de telefon;

  4. verificarea prin telefon.

Pentru ca parola introdusă la pasul 1 să fie una validă, ea trebuie să fie alcătuită dintr-un minim de 8 caractere, cel puţin un număr şi cel puţin o majusculă. Aceste cerinţe sunt impuse pentru ca utilizatorul să creeze o parolă cât mai sigură, ceea ce îl va ajuta să se ferească de anumite atacuri.

Tot la primul pas, există două căsuţe ce pot fi bifate sau nu: cea în care utilizatorul confirma că este de acord să primească actualizări prin e-mail de la Binance şi cea în care confirmă că este de acord cu partajarea datelor în scopuri de marketing.

Verificarea contului se face prin introducerea codului de 6 cifre, primit de utilizator printr-un mail, sau printr-un mesaj de telefon, în funcţie de metoda de verificare aleasă.

În momentul în care se va conecta, o va face prin intermediul adresei de e-mail şi a parolei, prin cel al numărului de telefon sau prin contul Apple. Cei care au aplicaţia mobilă Binance instalată pot folosi codul QR pentru a se conecta instant.

După verificarea contului, utilizatorul va fi întâmpinat de o pagină de bun venit, unde va primi mai multe sfaturi de început. Cei care selectează opţiunea de „Aflaţi mai multe” vor fi redirecţioni către o pagină cu diverse informaţii despre site.

Primul pas pentru începerea tranzacționării

Opţiunile din dreapta sunt legate de depunerea şi cumpărarea crypto, care este primul pas pentru a începe tranzacţionarea. Depunerile se pot face în moduri: de la un alt wallet, dar se pot şi cumpăra criptomonede cu euro, dolari, yeni, lire etc.

Odată intraţi în cont, utilizatorii vor putea seta verificarea de securitate, care se poate face fie prin activarea binance/google authenticator, fie prin verificarea la telefon. Prima variantă constă într-o aplicație ce trebuie instalată pe telefonul utilizatorului şi va oferi un cod care se schimbă după o perioadă regulată de timp. Cea de-a doua variantă funcţionează printr-un principiu identic.

Cei care nu sunt hotărâţi la momentul respectiv, pot selecta opţiunea Aminteşte-mi mai târziu”, ceea ce înseamnă că fereastra va apărea din nou data viitoare când intră pe pagina de utilizator.

Prin urmare, persoanele care plănuiesc să-şi deschidă un cont pe platforma Binance au acum toate informaţiile necesare pentru a proceda într-un mod corect şi pot începe să tranzacţioneze criptomonede după bunul plac.

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.