Elrond

Iată cum puteți obține gratuit 10 dolari în EGLD: utilizați acest link https://get.maiar.com/referral/yx7vfatbnh pentru a vă crea cont, cumpărați EGLD în valoare de cel puțin 200 de dolari și primiți 10 dolari bonus, în EGLD – 100% Garantat.

Elrond, proiectul 100% românesc, îşi propune să fie cel care va realiza infrastructura pentru un nou sistem financiar global. Noul sistem, adresat maselor, se va caracteriza prin accesibilitate şi viteză, astfel ca orice persoană, indiferent de locul în care se află îl va putea accesa.

Cu ce se diferențiază Elrond de Ripple

Elrond poate fi comparat cu Ripple, dar se diferenţiază prin complexitate, performanță şi descentralizare. Pentru a înţelege cât mai bine conceptul, „Elrond” este atât numele proiectului crypto, cât şi al reţelei blockchain pe care rulează criptovaluta proiectului respectiv.

Cu privire la capacitatea acestui blockchain, limita este de 15.000 de tranzacţii pe secundă. Dacă e să fie comparată cu alte reţele similare, atunci se va observa că poate realiza de 10 ori mai multe tranzacţii pe secundă decât blockchainul Ripple, de 600 de ori mai multe tranzacţii decât blockhainul Ethereum şi de 3750 de ori mai multe decât blockchainul Bitcoin.

Cei care se întreabă cât de repede se poate realiza o tranzacţie pe blockchainul Elrond vor fi plăcut surprinşi să vadă că este nevoie de doar 6 secunde. Pe lângă acest aspect, preţul unei tranzacţii este foarte redus, de doar 0,001 dolari, o sumă pe care oricine și-o poate permite.

Pentru a pătrunde în lumea Elrond se va folosi moneda proiectului, adică EGLD. Cu ajutorul ei, oamenii vor obţine acces la ecosistemul Elrond şi la toate beneficiile ei, precum tranzacţiile, farmingul, swapul etc. În data de 13 aprilie 2022, EGLD avea o valoare de 156,91 dolari, cu o capitalizare la bursă de 3.479.682.147 dolari și un volum de tranzacționare pe 24 de ore de 95.930.706 dolari.

Alte produse importante din ecosistemul Elrond

Elrond vine cu alte două produse foarte importante: Maiar şi Maiar Exchange. Maiar este o aplicaţie pentru telefonul mobil, care poate fi descărcată indiferent că utilizatorul foloseşte Android sau iOS. Cu ajutorul ei, nu doar că o persoana poate realiza diferite activităţi din confortul casei sale, dar se comportă şi ca un wallet pentru EGLD.

Celălalt produs lansat nu de foarte multe timp este Maiar Exchange, care iese în evidenţă prin descentralizare şi îl poate spijini pe utilizator în activități precum swapul şi farmingul de diferite criptomonede.

Pe Maiar Launchpad au fost lansate deja 3 tokenuri, iar unul se numeşte MEX şi celălalt Ride. MEX este tokenul exchange-ului Maiar Exchange, Ride reprezintă tokenul proiectului Holoride, ce are colaborări cu Audi, Porsche şi Itheum, cel mai recent lansat, în 2022, despre care puteți oberva mai multe detalii aici: https://maiarlaunchpad.com/itheum.

Cine a creat Elrond (EGLD)?

Beniamin Mincu, Lucian Mincu şi Lucian Todea sunt numele fondatorilor, care au pus bazele Elrond în 2017. Primii doi au fondat, înainte de a ocupa de acest proiect, MetaChain Capital (fond de investiții în active digitale) şi ICO Market Data (agregator de informații ce prezintă ofertele inițiale de monede pentru diferite proiecte de pe piața crypto). În cadrul primului proiect, Beniamin Mincu a avut rolul de CEO (ocupându-se de partea administrativă), iar Lucian Mincu pe cel de CTO (fiind responsabil cu partea tehnică a proiectului).

Experienţa din domeniul crypto a lui Beniamin Mincu nu se opreşte aici, deoarece a fost responsabil pe partea de produs, cea de marketing şi de comunitate pentru un alt blockchain cu câţiva ani în urmă, mai exact în perioada 2014-2015. Blockchainul respectiv s-a numit NEM, fiind atât un proiect crypto, cât şi o monedă cu o valoare de aproximativ 10 cenţi. Câteva din proiectele în care s-a implicat în calitate de investitor au fost Brave, un browser descentralizat, Binance, cea mai mare platformă de exchange crypto, Tezos şi Zilliqa.

Nici experienţa tehnică a lui Lucian Mincu nu trebuie trecută cu vederea, deoarece a lucrat pentru companii precum: Cetto, Uhrenwerk 24 şi Liebl Systems, în special pe partea de securitate a companiilor respective.

Ultimul membru al echipei, Lucian Todea, a fost şi CEO al Soft32, un site binecunoscut de recenzii şi de pe care se poate downloada software, pe care l-a lansat în vremea studenției. Compania din spatele Soft32 a devebit cunoscută în 2014 ca fiind unul dintre startup-urile tehnologice cu cea mai rapidă ascensiune din Europa, Africa și Orientul Mijlociu. În plus, Todea a mai fost și partener mobilPay, o aplicaţie de plăţi mobile, dar și un angel investor, investind în platforma de contabilitate SmartBill, în compania de tehnologie biometrică TypingDNA și în Homefresh.

Are Elrond (EGLD) potenţial de creştere?

Foarte mulţi factori pot influența potenţialul de creştere al unui blockchain sau al unei monede în sine, dar un lucru cert: Elrond este unul dintre cele mai rapide blockchainuri de pe piaţa crypto. Acest lucru se vede din faptul că în fiecare an dezvoltă şi lansează proiecte noi. Echipa din spatele lui este una cu experienţă în domeniu şi cu companii la activ.

Chiar dacă este posibil ca monedă EGLD să scadă în cazul unui bear market, toate monedele tind să facă acelaşi lucru într-o situaţie similară. De aceea, scăderea temporară nu anulează potenţialul de creştere al unei monede. În situaţia unui bull run, este posibil ca moneda sa se întoarcă la preţul anterior, sau chiar la unul mai mare.

Previziunile de preţ Elrond (EGLD)

  • Pentru 2022, dacă trendul bullish continuă şi nu o să fie vorba de un bear market, este posibil ca preţul să fie de peste 300 de dolari.

De unde se poate cumpăra Elrond (EGLD)?

Moneda poate fi cumpărată de la majoritatea platformelor de exchange, dintre acestea cele mai sigure fiind crypto.com, kucoin.com şi binance.com, dar cel mai simplu și indicat este să alegeți aplicația Maiar, dezvoltată chiar de Elrond, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS. Ulterior, veți putea beneficia de toate avantajele acesteia, staking, metabonding, farm, liquidity pool și swap cu diferite alte monede dezvoltate în ecosistemul Elrond.

Utilizați acest link pentru a vă crea cont, cumpărați EGLD în valoare de cel puțin 200 de dolari și primiți 10 dolari bonus, în EGLD https://get.maiar.com/referral/yx7vfatbnh

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.