Binance

Una dintre cele mai frecvente întrebări cu privire la contul Binance și administrarea acestuia este referitoare la modalitatea de alimentare a portofelului de Finanțare. Pentru cititorii care încă nu folosesc Binance, poate fi necesară explicarea acestui concept. În portofelul de Finanțare Binance sunt stocate fondurile de monedă fiduciară și crypto, pe care deținătorii le pot cheltui folosind una dintre următoarele metode: Binance Card sau Binance Pay.

Accesati acest link https://accounts.binance.me/ro/register?ref=YBVN8MCZ , creați-vă cont și obtineți în mod automat 10% reducere din comisioanele platformei crypto-exchange Binance, cea mai populară atât în România, cât și pe plan mondial.

Ce pași trebuie să urmezi pentru a îți alimenta portofelul de Finanțare?

Dacă vrei să îți transferi fonduri din portofelul Spot în portofelul de Finanțare, o poți face urmând câțiva pași simpli. În primă fază, va trebui să te conectezi la contul de utilizator Binance care îți aparține și să mergi la portofelul de Finanțare. Mai departe, trebuie să apeși pe butonul de transfer, după care vei putea, desigur, să transferi fonduri.

De asemenea, fondurile sunt transferate instantaneu și gata de utilizare. În transferul fondurilor către portofelul de Finanțare, nu se vor depăși limitele pentru fiecare zi. Transferul din portofelul Spot în portofelul de Finanțare se poate face și prin intermediul panoului cardului, tot prin acționarea comenzii Transferați”.

Cum se realizează conversia criptomonedelor în monedă fiduciară?

Conversia criptomonedelor în monedă fiduciară prin intermediul cardului Binance se efectuează în timp real. Pe card, nu poți să utilizezi decât monede fiduciare. Conversiile sunt realizate în mod automat de Binance. Pentru a cheltui euro, se va folosi direct portofelul de Finanțare.

Un alt lucru pe care trebuie să îl știi despre alimentarea cardului Binance este că încărcarea manuală nu e posibilă. Adică, Binance nu permite reîncărcarea cu euro a cardului realizată prin serviciul unor furnizori terți. Atenție! Nu apelați la furnizori externi de servicii de plată în vederea alimentării cu euro a cardului Binance, pentru că fondurile nu vor fi ulterior creditate în cont.

Se poate efectua transfer de fonduri pe cardul Binance din surse externe?

Referitor la posibilitatea de a folosi cardul Binance pentru a primi plăți de la PayPal, spre exemplu, trebuie să știi că aceasta nu este încă disponibilă. Mai precis, dacă se face un transfer de fonduri pe cardul Binance din PayPal sau alte surse externe similare, acesta nu se va concretiza.

Ideea din spatele cardului Binance este de a permite utilizatorilor să retragă și să folosească doar activele stocate în portofelul de Finanțare, astfel că trimiterea fondurilor dintr-o sursă externă, cum ar fi un cont bancar, poate atrage returnarea sau blocarea fondurilor respective, fără ca Binance să poată veni în sprijinul utilizatorului în acest sens.

Dacă ați efectuat o astfel de acțiune, Binance nu își poate asuma responsabilitatea pentru localizarea fondurilor. Momentan, astfel de surse de finanțare nu sunt disponibile, însă Binance își va anunța utilizatorii dacă în viitor se vor pune la dispoziție astfel de modalități de încărcare a cardului.

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.