transfer EGLD

Pentru a fi cât mai clar pentru pasionații de cripto cum pot transfera EGLD din orice exchange în Maiar, am exemplificat cu ajutorul contului Binance, pentru că Binance este cel mai popular și mai folosit exchange de ciptomonede din toată lumea.

Utilizați acest link pentru a vă crea cont, cumpărați EGLD în valoare de cel puțin 200 de dolari și primiți 10 dolari bonus, în EGLD https://get.maiar.com/referral/yx7vfatbnh

Iată cum poți transfera EGLD din contul Binance în Maiar:

  1. În primul rând este nevoie să accesezi contul Binance, introducând e-mailul și parola, după care va apărea interfața, iar cei care nu sunt familiari cu limba engleză, pot selecta limba română.

  2. Următorul pas este acela în care vei da click pe „Retragere”, se va selecta din partea dreaptă „Retrageți cripto”. Se alege moneda, iar prima care apare este Bitcoin. În mod evident, va trebui să selectezi EGLD, dând click pe BTC, după care va apărea lista criptomonedelor pe care le ai în contul Binance. Vei selecta Elrond EGLD, după care vei avea nevoie de o adresă la care să trimiți EGLD respectivi.

  3. Pentru a afla care este adresa ta, scopul fiind să transferi de pe o platformă oarecare EGLD pe Maiar, trebuie să deschizi aplicația Maiar, după ce în prealabil te-ai înregistrat și ai urmat toți pașii necesari. Așadar, vei intra în contul Maiar, introduci herotag-ul, după care îți va apărea câți eGold ai, care este valoarea lor în dolari și cu cât a scăzut sau a crescut de ieri valoarea EGLD. Îți vor apărea de asemenea și iconițele Send, Deposit, Buy și Earn, iar cea care te interesează este „Deposit”, pe care vei da click și îți va apărea o imagine, cu denumirea Deposit eGold, sub care se află o adresă. Trebuie să copiezi respectiva adresă și să o introduci în contul Binance, deschis anterior.

  4. După acest pas, este nevoie să selectezi o rețea de retragere, dacă nu se selectează în mod automat. Vei selecta rețeaua EGLD, vei introduce adresa și vei alege valoarea eGold pe care dorești să o retragi. Este recomandat ca pentru prima dată când faci acest lucru să optezi pentru sume foarte mici, pentru a nu exista riscul să fi greșit adresa și să pierzi suma respectivă. Poți trimite așadar minimul admis, pentru a te asigura că aceea este adresa corectă și că EGLD au ajuns unde trebuie.

  5. După ce ai introdus suma, vei apăsa click pe „Retragere” și o să fie afișate valoarea, adresa, rețeaua de transfer și sursa – Portofel spot. Vei primi si două indicații importante: de a te asigura că adresa este corectă și se află în aceeași rețea și că tranzacțiile nu pot fi anulate. Citește toate informațiile și apasă pe „Continuați”, iar de această dată vei avea nevoie de un cod de verificare e-mail și de un cod authenticator. Codul Authenticator este o aplicație de la Google, ce poate fi găsită în magazinul de aplicații al telefonului. Codul de verificare se primește pe e-mail.

  6. Cele două coduri se introduc în câmpurile respective și se apasă „Trimiteți”, după care se va afișa un mesaj de anunț prin care ți se va aduce la cunoștință ca solicitarea de retragere a fost trimisă și câți EGLD va primi destinatarul, care este rețeaua și care este sursa având și opțiunea de a salva adresa. După acest pas, tot ce trebuie să faci este să apeși „Finalizați”.

  7. Va fi afișată încă o fereastră, cu mesajul „În așteptarea aprobării” și vei fi anunțat că procedura poate dura aproximativ 12 ore. Aprobarea va apărea după ce Binance va face o analiză a tranzacției.

Iată cum puteți obține gratuit 10 dolari în EGLD: utilizați acest link https://get.maiar.com/referral/yx7vfatbnh pentru a vă crea cont, cumpărați EGLD în valoare de cel puțin 200 de dolari și primiți 10 dolari bonus, în EGLD – 100% Garantat.

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.