Golden Kitty Awards 2021

O aplicație de comunicare și colaborare dezvoltată în România a câștigat titlul pentru cel mai bun produs în 2021 din categoria „Work from anywhere”, după ce în iulie anul trecut a câștigat titlurile “Product of the Day” și “Product of the Week”. Este vorba despre Sessions, aplicația dezvoltată de startup-ul românesc FlowOS. Premiul a fost obținut în cadrul competiției Product Hunt Golden Kitty Awards 2021, unde platforma Sessions a fost votată ca fiind cel mai bun produs digital din această categorie pentru anul 2021.

Sessions reunește funcționalități multiple într-un singur loc

Platforma Sessions este un produs tehnologic românesc dezvoltat pentru comunicare și colaborare, reunind într-un singur loc mai multe instrumente și procese pentru întâlnirile online (planificare, desfășurare, follow-up etc.) Instrumentele specializate puse la dispoziția utilizatorilor au rolul de a eficientiza videoconferințele, care pot fi planificate în avans în jurul unei agende clare.

Utilizatorii acestei platforme au acces la numeroase funcționalități, astfel că nu mai e nevoie să utilizeze mai multe aplicații concomitent pentru a accesa documente Google sau pentru a avea acces la My Notes – notițele luate în timpul unei ședințe sau întâlniri online. De altfel, feedback-ul primit de la utilizatori a fost unul pozitiv, ceea ce susține eficiența și productivitatea aplicației. În plus, platforma Sessions se remarcă și prin ușurința de configurare a unui webinar, iar ecosistemul ce reunește instrumente de videoconferințe contribuie la economisirea timpului și simplifică desfășurarea întâlnirilor online.

Așa cum a afirmat Radu Negulescu, fondator și CEO al FlowOS, există o mulțime de aplicații pentru apeluri și conferințe video, calendare, documente stocate în cloud etc. Cu toate acestea, era nevoie de o singură platformă care să integreze corespunzător aceste instrumente și care să ofere o soluție completă pentru desfășurarea productivă a întâlnirilor online. Platforma a fost lansată în 2021, cu obiectivul de a pune bazele primului ecosistem de cooperare din lume.

Golden Kitty Awards 2021, competiție desfășurată pe platforma Product Hunt

Platforma Sessions a obținut premiul de cel mai bun produs digital în categoria “Work from anywhere” în cadrul competiției Golden Kitty Awards 2021, unde sunt selectate anual cele mai bune produse tehnologice. O mare parte dintre aceste produse atrag atenția utilizatorilor și intră în vizorul investitorilor din întreaga lume.

Printre finaliști s-au numărat și alte produse tech din Franța, India și Statele Unite. Cafe (Franța) îi ajută pe utilizatori care lucrează în sistem hibrid să ia decizii cu privire la întâlnirile de la birou sau din afara acestuia. Thursday (India) conturează un cadru în care utilizatorii pot socializa, juca jocuri și petrece timpuri împreună. Whimsical Docs (Statele Unite) este un instrument pentru documente colaborative.

Radu Negulescu a declarat că obținerea acestui premiu marchează o victorie enormă, o confirmare a viziunii pe care startup-ul a conturat-o în contextul muncii remote. Încă de la început, Sessions și-a propus să răspundă la nevoile persoanelor care lucrează în sistem hibrid.

În decursul ultimilor ani, mai multe produse cunoscute la nivel global au fost premiate în cadrul competiției Golden Kitty (de exemplu iPhone X și Uber Health).

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.