laptop MateBook 14s

În gama de laptopuri marca Huawei se alătură și noul MateBook 14s, disponibil deja în magazinele partenere la prețul de 6.499 lei. Persoanele care comandă noul laptop din magazinul oficial până pe 6 decembrie vor primi o boxă Huawei Sound, un mouse bluetooth Huawei, un rucsac și garanție extinsă la 3 ani pentru laptop. Oferta este disponibilă începând de astăzi, 22 noiembrie.

MateBook 14s – design și funcții inovatoare

Noul laptop MateBook 14s iese în evidență prin designul deosebit și funcțiile inovatoare, fiind un laptop ideal pentru utilizarea zilnică. Cu un ecran de 14.2 inch și o greutate de numai 1,43 kg, Huawei MateBook 14s este ultra-subțire și are margini ascuțite.

Ca specificații, noul laptop este dotat cu noul procesor Intel® Core™ de generația a 11-a de tip „high-performance” și are încorporată tehnologia HUAWEI SOUND® care se află la baza calității audio ireproșabile. Capacitatea de stocare SSD PCIe NVMe ajunge la 1TB, iar laptopul este echipat cu un sistem de răcire performant, care permite păstrarea unei temperaturi joase chiar și atunci când consumul de energie este crescut. De asemenea, răcirea este inclusiv mai silențioasă.

Noul laptop este versatil, ultraportabil și are autonomie de până la 13 ore

Datorită bateriei cu o capacitate înaltă de 60Wh, MateBook 14s oferă o autonomie de până la 13 ore pentru redare video. Având dimensiuni compacte și o greutate mică, poate fi transportat cu ușurință la birou sau în deplasare.

Dotat cu patru difuzoare, noul laptop marca Huawei are o calitate audio excelentă pentru un laptop atât de compact, oferind o experiență sonoră completă, cu note înalte și bas puternic. De asemenea, prin tehnologia de anulare a zgomotului, sunetul capătă o calitate superioară și în timpul apelurilor.

Cât despre tastatură, aceasta are o dimensiune potrivită și o distanță între taste de 1,5mm. Datorită funcției de iluminare pe 3 niveluri, utilizatorii pot să lucreze inclusiv noaptea. Tastatura este iluminată automat atunci când luminile din cameră se sting. Printre funcțiile inovatoare, trebuie menționate butonul de pornire cu amprentă digitală și tehnologia de recunoaștere facială.

MateBook 14s permite conectarea rapidă cu alte dispozitive Huawei

MateBook 14s oferă o experiență superioară în utilizare și prin conectivitatea rapidă la alte dispozitive Huawei, cum ar fi telefoane, tablete sau monitoare. Utilizatorii pot să își conecteze telefonul la laptop și să proiecteze interfața telefonului pe ecran printr-un singur click. Pentru o vizualizare mai mare, laptopul poate fi conectat la un monitor Huawei MateView.

Persoanele care dețin o tabletă Huawei o pot conecta la noul laptop pentru a extinde ecranul și pentru a putea rula mai multe programe simultan, utilizând aceeași tastatură și același mouse. În plus, laptopul se conectează și la căștile din apropiere.

Huawei MateBook 14s este un laptop cu specificații de top, integrate într-un dispozitiv de numai 1,43 kg care susține productivitatea și activitatea zilnică a utilizatorilor. Este potrivit atât pentru sarcini de birou, cum ar fi gestionarea unor foi de calcul sau redactare, cât și pentru sarcini mai complexe și creative, cum ar fi designul grafic.

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.