Bella Vitta Residence

Întemeierea unei familii înseamnă o responsabilitate și implică o schimbare a priorităților. Asigurarea unei locuințe sigure, spațioase și confortabile reprezintă unul dintre aspectele care trebuie bifate pentru bunăstarea membrilor familiei.

În prezent, achiziționarea unei case de la dezvoltator câștigă teren în fața opțiunii de a construi în regie proprie. Motivele sunt numeroase: achiziția se poate face prin credit, proiectul de casă nu cade in sarcina ta și se elimină grija autorizațiilor, avizelor, utilitătilor, supravegherea echipei de muncitori etc. Un complex rezidențial, aproape de Bucuresti, în care sunt disponibile pentru vanzare vile noi în Cornetu, județul Ilfov, este Bella Vitta Residence.

Ce caracteristici trebuie să îndeplinească locuința ideală?

Conceptul de ideal” diferă de la o persoană la alta, însă oricine se află în căutarea unei case potrivite pentru familia sa are câteva criterii după care se orientează și pe care trebuie să le îndeplinească viitoarea locuință:

1. Locație convenabilă

Persoanele care aleg să se mute din mijlocul orașului la casă, într-o zonă liniștită, vor avea nevoie de acces rapid la facilități specific urbane. Printre acestea se numără școala și grădinița, centrele comerciale și transportul public.

Ideea din spatele complexului Bella Vitta Residence este de a oferi oamenilor ocazia să locuiască într-o zonă liniștită, fără a fi însă prea departe de punctele de interes. Cele 14 vile individuale se situează la o distanță de numai 600m de Șoseaua Alexandriei și la 7 km de București, având în apropiere școală, grădiniță, parc și centre comerciale;

2. Compartimentare inteligentă

Un aspect foarte important pe care trebuie să îl respecte o locuință este compartimentarea inteligentă. Pe site-ul Bellavittaresidence.ro, cei care sunt dornici să își vadă construită pas cu pas viitoarea locuință pot consulta cele trei tipuri de case disponibile. Aceștia pot să aleagă în funcție de nevoile familiei, fiind propuse locuințe cu un număr de 4 sau 5 camere și 2 sau 3 băi.

Pe lângă compartimentarea smart, atenția la detalii și finisajele de lux, dezvoltatorul oferă viitorului proprietar opțiunea de a alege o vilă eficientă din punct de vedere energetic. Mai precis, locuința va fi prevăzută cu panouri fotovoltaice și pompă de căldură. Costurile reduse la factura de energie sunt principalul motiv pentru care tot mai multe persoane manifestă interes pentru acest tip de locuințe;

3. Calitatea construcției, locuri de parcare și curte generoasă

Atunci când se mută la casă, șoferii trebuie să dispună de propriile locuri de parcare. Toată lumea știe cât de dificilă poate fi uneori găsirea unui loc de parcare în oraș, acesta fiind chiar un motiv bun de a renunța la apartamentul dintr-o zonă aglomerată în detrimentul unei vile individuale, cu propria curte.

Toate cele 14 case din complexul Bella Vitta Residence dispun de câte două locuri de parcare și de curte generoasă. Dimensiunea terenului variază între 410-500 mp, așa că spațiul din curte este mai mult decât suficient, iar membrii familiei se bucură de intimitate.

Casele sunt construite cu pasiune si executate cu cea mai mare atenție la detalii. Acestea beneficiaza printre altele de: incalzire in pardoseală, centrală termică proprie, caramidă exterioară Porotherm Winerberger 30 cm și termoizolație Austrotherm și Baumit 1—12 cm.

Persoanele care vor să observe fiecare etapă de construcție a propriei case pot să aleagă una dintre cele 14 vile din complexul Bella Vitta Residence. În luna februarie 2023, poti beneficia de o reducere de 5.000 euro la fiecare tip de casă din complex.

Profită de oferta lunii și alege un camin pe care il poti numi ACASĂ!

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.