Prin Publyo™ CRM poți avea propria agenție media ”la cheie”

Comunicarea și promovarea în mediul digital nu numai că nu mai pot lipsi din planul de marketing al oricărui tip de companie, ci au devenit ele însele un model de business eficient și viabil.

Agențiile de digital, media, PR sau marketing online sunt din ce în ce mai căutate pe piața serviciilor de comunicare și promovare iar antreprenorii care aleg să se implice într-o astfel de afacere vor obține rezultate profitabile.

Deși competiția devine din ce în ce mai mare în acest domeniu, încă mai există cote de piață ce pot fi câștigate.

Așadar, dacă și tu ești un specialist de marketing și comunicare și vrei să începi să lucrezi pe cont propriu și să ai proprii clienți sau pur și simplu te interesează să îți deschizi o astfel de afacere, poți avea succes.

Ca în orice alt business, provocările apar însă nu numai în legătură cu găsirea proiectelor și a clienților, ci și în planificarea și organizarea activității agenției.

Platforma Publyo™ CRM a fost gândită și lansată tocmai pentru a putea desfășura campanii de media planning&publishing într-un mod rapid, eficient, automatizat, sincronizat și total transparent.

Într-un singur loc ai tot ce ai nevoie pentru a începe chiar de mâine campanii de publicare de articole în mediul online, fără să ai prea multă experiență sau un portofoliu propriu de publisheri cu care lucrezi.

Prin achiziția unui simplu abonament și fără să fie nevoie să faci investiții, vei avea la dispoziție un sistem propriu în care poți să organizezi proiectele de conținut de la planificare și organizarea campaniilor și până la încărcarea, raportarea și monitorizarea articolelor.

Prin Publyo™ CRM nu numai că vei eficientiza munca întregii tale echipe, dar vei avea în cadrul agenției tale un tool extrem de important care îți va aduce reduceri de costuri pe mai multe niveluri.

Cu Publyo™ CRM poți, fără prea multe investiții, să ai propria agenție media ”la cheie”

Hai să îți explicăm cât de simplu și intuitiv funcționeză Publyo™ CRM dar în același timp ce beneficii majore îți va aduce.

Platforma are 4 funcționalități ce te vor ajuta într-un mod automatizat în toți cei 4 pași importanți pentru campaniile de conținut

Prin intermediul modulului Planificare poți:

  • să creezi o campanie media pentru fiecare client de al tău, oricât de mulți ai avea
  • să introduci în sistem site-urile cu care ai propriile deal-uri pentru a publica automat articolele și poți să planifici data la care acestea trebuie distribuite fără să mai fie nevoie să le scrii zeci de mailuri publisherilor
  • dacă nu ai propriile site-uri sau vrei să îți mărești numărul de canale unde să îți publici articolele, poți oricând să alegi din portofoliul nostru de publisheri. Avem o listă impresionantă cu cei mai importanți publisheri din România și vei putea achiziționa publicarea de articole de seo și advertoriale la cele mai bune prețuri din piață

Modul Upload Conținut te va ajuta să încarci articolele automat în sistem și odată ce ai făcut stabilit în prealabil calendarul de publicare al acestora, ele vor fi trimise direct din sistem către publisheri. Astfel, nu numai că vei scuti timp prețios cu zecile de emailuri trimise publisherilor, dar vei fi sigur că nu va exista nicio eroare umană și toate articolele vor fi publicate exact atunci când trebuie.

Modulul de Raportare te va ajuta la rândul lui să câștigi timp: odată ce articolul a fost publicat, vei primi automat raport, atât tu, cât și clientul, cu linkul de publicare al acestuia.

Modulul Monitorizare se va asigura că articolele deja publicate vor rămâne pe site-uri. În cazul în care apare vreo eroare, articolul a fost șters, linkul nu mai este funcțional sau chiar linkurile de pe cuvintele cheie nu mai sunt așa cum le-ai setat tu, Publyo™ va notifica automat publisherul pentru a corecta erorile.

Astfel, cu Publyo™ CRM ai beneficii multiple ce te vor ajuta să îți construiești o agenție media solidă și eficientă și la costuri mai mici decât ai fi crezut.

StartingUP.ro

Articole pe aceeași temă

Cum să utilizezi social media pentru a promova startup-ul tău?

În lumea digitală de astăzi, prezența pe social media a devenit esențială pentru succesul oricărui startup. Platformele de social media oferă oportunități vaste de a ajunge la publicul țintă, de…

Citește

Marketing digital pentru antreprenori: Ghidul complet pentru succes online

Marketingul digital a devenit esențial pentru succesul antreprenorilor în era digitală. Acest ghid complet explorează diverse strategii și tactici de marketing digital, oferind sfaturi concrete pentru a construi o prezență…

Citește

Te-ar mai putea interesa

Cele mai importante știri economice din 13 iunie 2024

  • June 13, 2024
Cele mai importante știri economice din 13 iunie 2024

Cele mai importante știri economice din 12 iunie 2024

  • June 12, 2024
Cele mai importante știri economice din 12 iunie 2024

Cele mai importante știri economice din România – 11 iunie 2024

  • June 11, 2024
Cele mai importante știri economice din România – 11 iunie 2024

Cele mai importante știri economice din România – 10 iunie 2024

  • June 10, 2024
Cele mai importante știri economice din România – 10 iunie 2024

Firmele vor fi amendate la controale ANAF dacă au emis facturi înaintea datei de 31 mai, dar nu le-au înregistrat în sistemul e-Factură

  • June 6, 2024
Firmele vor fi amendate la controale ANAF dacă au emis facturi înaintea datei de 31 mai, dar nu le-au înregistrat în sistemul e-Factură

Scădere semnificativă a numărului de angajați în IT

  • June 5, 2024
Scădere semnificativă a numărului de angajați în IT