Spotlight 2021

In ediția de anul acesta a programului Spotlight, care va lua sfârșit pe 24 noiembrie, au fost selectate 42 de startup-uri. Spotlight este organizat de How to Web, una dintre cele mai importante conferințe europene despre afaceri și tehnologie web, ce are loc o dată pe an în București, România și care reunește specialiști ai marketingului online, antreprenori în tehnologie, dezvoltatori și investitori.

Programul Spotlight este cea mai cunoscută competiție din Europa de Est dedicată startup-urilor tech al căror obiectiv este extinderea la nivel mondial. Acesta susține startup-urile care doresc să își îmbunătățească modul în care lucrează la produse, strategia de creștere și care vor să se conecteze cu fondatori cu experiență din domeniul tehnologiei.

Adresat în exclusivitate startup-urilor din tehnologie din Europa de Est aflate la început de drum, programul Spotlight se desfășoară online până pe 21 noiembrie 2021. În zilele de 22 și 23 noiembrie vor avea loc semifinalele. Dupa finalul acestor zile, se vor alege finaliștii, mai precis un număr de 10 startup-uri din cele participante.

În cele 5 săptămâni de derulare a programului, fondatorii startup-urilor vor avea ocazia de a participa la peste 1.000 de întâlniri individuale cu lideri din industria tehnologiei și cu reprezentanți a peste 50 de fonduri de investiții.

Finala va avea loc pe 24 noiembrie, când echipele vor lua parte la evenimentul Pitch Day”. La finala competiției vor participa investitori și fondatori de startup-uri, dar și reprezentanți din mediul business. Juriul va fi format din experți și investitori, care au misiunea de a alege cel mai bun startup dintre cele finaliste. Premiul-investiție are o valoare de 350.000 de euro, sindicalizat de un număr important de investitori.

În cadrul programului Spotlight 2021 au fost selectate startup-uri din următoarele țări: România (18), Ucraina (1), Polonia (5), Estonia (8), Letonia (2), Lituania (2), Croația (1), Kosovo (1), Macedonia (2), Cehia (1), Ungaria (1).

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.