cont monese

Cardul Monese oferă servicii foarte utile pe piața din România, fiind un competitor pentru Revolut, o altă companie ce este deja foarte populară în țara noastră. Oricine își poate crea un cont Monese, doar pe baza numărului de telefon mobil.

Click aici si creează cont Monese în doar câteva minute.

Acest card completează serviciile oferite de bancă, oferindu-ți șansa de a economisi pentru anumite tranzacții, mai ales în cazul celor care implică un schimb valutar. Monese nu-și îndeamnă utilizatorii să renunțe la contul bancar tradițional, ci oferă numeroase avantaje ca un cont secundar sau chiar al treilea cont, în cazul în care ai și un cont Revolut, spre exemplu. Contul bancar clasic te ajută în diverse situații, cum ar fi alimentarea inițială sau ulterioară a contului Monese.

Iată principalele 7 motive pentru care merită să-ți faci cont Monese:

1. Vei face transferuri instant către alte conturi Monese
A trimite bani din contul tău Monese către un alt cont Monese este foarte simplu, la fel de simplu ca și când ai trimite un mesaj. Este nevoie de numărul de telefon al destinatarului și îi vei putea trimite bani instantaneu și fără comision.
Este convenabil să-ți inviți prietenii, rudele sau partenerii de afaceri să-și facă un astfel de cont și vă veți bucura împreună de toate avantajele, trimițându-vă bani gratuit și foarte rapid. În plus, veți primi 20 de euro bonus.
Indiferent că este vorba de sume mici sau mari, cu Monese vei scăpa de grija banilor cash sau a datoriilor.

2. Faci economii atunci când achiți online sau când faci transferuri internaționale
Prin Monese poți plăti în orice tip de valută, cu un schimb valutar real, fără comisioane. Practic, vei putea achiziționa orice îți dorești de pe site-uri din România sau din afară fără să porți grija valutei.

3. Ții o evidență clară a banilor tăi
În fiecare moment în care vei dori să știi situația exactă a banilor tăi vei avea acces la cont, direct de pe telefonul mobil. Astfel, ești ajutat să știi exact câți bani ai și pe ce se duc. Întotdeauna vei primi o notificare în momentul în care pleacă bani din cont.

4. Poți retrage bani de la orice bancomat din lume
Atunci când te afli într-o călătorie de afaceri sau de plăcere în afara țării, poți utiliza orice bancomat, de la orice bancă din lume pentru a retrage bani.
Poți să retragi 200 de euro lunar sau echivalentul fără comisioane, iar ce depășește această sumă va fi supus unui comision de 2%, care este sub cel practicat de bănci.

5. Economisești în timpul călătoriilor
Pentru că poți plăti cu cardul în orice valută și în orice țară, nu va trebui să-ți faci griji că pierzi bani pe diverse comisioane.

6. Soluție pentru cei care au popriri
Crearea unui cont Monese, pe care să-l alimentezi de pe orice cont bancar sau card, care nu trebuie neapărat să fie al tău, te ajută dacă ai popriri, pentru că îl vei putea folosi fără probleme și în acest caz.

7. Îți poți face cont bancar în străinătate fără acte
Cei care s-au mutat în străinătate, fie temporar, fie definitiv, s-au lovit de greutăți, în special în cazul în care au dorit să-și deschidă un cont bancar. În majoritatea statelor, este nevoie de chirie pentru a deschide un cont bancar, iar pentru a găsi chirie este nevoie de un cont bancar local. Prin intermediul Monese, această problemă este eliminată. Poți deschide un cont bancar online, fără să ți se solicite acte.

În concluzie, Monese oferă servicii foarte bune și comisioane foarte mici și este la fel de util în țară sau în străinătate.

Click aici si creează cont Monese în doar câteva minute.

Sursa foto: Monese.com

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.