agenție de marketing certificată

Pentru a crește traficul pe site-urile afacerilor, agențiile oferă o multitudine de servicii, printre care și modelul de publicitate pay-per-click sau PPC. Platforma Google Ads constituie cel mai bun mijloc de creștere a vizibilității și notorietății în mediul digital, însă pentru a atinge aceste obiective e nevoie de o utilizare strategică a platformei.

O campanie Google Ads trebuie să fie gestionată corect pentru a aduce rezultatele dorite, însă unele agenții care lucrează cu această platformă abordează campaniile într-o manieră superficială și în mod automat, performanța acestora scade semnificativ.

Pentru a obține rezultate și pentru a investi într-o campanie de impact, este nevoie de serviciile unei agenții de marketing digital certificată, care știe cum să gestioneze o campanie și să dezvolte o strategie de succes.

Colaborarea cu o agenție de marketing certificată Google scade riscurile de eșec în momentul implementării unei campanii Google Ads

Atunci când o afacere alege să implementeze o campanie Google Ads pentru promovare online, este recomandat să aleagă o agenție parteneră Google. Această certificare o obțin numai agențiile care demonstrează că sunt active și oferă performanță, îndeplinind în același timp cerințele de cheltuieli publicitare.

Dacă se alege colaborarea cu o agenție de marketing online certificată Google, se obține garanția că echipele de profesioniști au cunoștințele și experiența necesară pentru a gestiona corespunzător aceste campanii. În plus, echipele de specialiști trebuie să treacă de examene de certificare și să dețină scorul de performanță cerut de Google.

Un alt motiv pentru a alege o agenție certificată este faptul că aceasta colaborează direct cu Google. Lucrând cu Google, agențiile certificate sunt întotdeauna la curent cu noutațile în materie de servicii și instrumente, care se află într-o continuă schimbare. Aceste agenții sunt instruite atunci când platforma Google Ads beneficiază de noi funcții și mai mult de atât, sunt contactate frecvent de reprezentanții Google. Scopul este de a optimiza campaniile de promovare pentru obținerea celor mai bune rezultate, de a oferi suport și de a discuta cu privire la conturile clienților.

Agențiile partenere Google sunt evaluate în permanență și trebuie să se ridice la standarde înalte în ceea ce privește practicile publicitare

Agențiile care devin partenere Google primesc o insignă de certificare și o diplomă digitală publică, care să ateste validarea certificării. Acestea sunt evaluate constant, iar pentru a rămâne partenere Google trebuie să îndeplinească standarde ridicate când vine vorba de practici publicitare. Tocmai de aceea, antreprenorii care colaborează cu o astfel de agenție au garanția că aceasta este constant verificată și îmbunătățită, fapt ce ce asigură cel mai bun randament pe investiție.

O agenție certificată Google cunoaște foarte bine platforma Google Ads, având experiența necesară pentru a optimiza strategia de promovare

Pentru ca investițiile în materie de promovare online să dea roade, agențiile certificate cunosc platforma Google Ads și dețin cunoștințele necesare pentru a dezvolta și îmbunătăți o campanie. Fie că e vorba de ajustarea sumelor licitate, optimizarea ratei de click, actualizarea cuvintelor cheie negative și multe altele, agențiile certificate Google pot să optimizeze campania de publicitate și să genereze rezultate favorabile.

În concluzie, după stabilirea nevoilor și obiectivelor unei afaceri, următorul pas este alegerea unei agenții de marketing digital. Ținând cont că noile tehnologii se află într-o permanentă schimbare și certificările sunt evalute și reînnoite periodic, alegerea unei agenții certificate Google este esențială pentru atingerea obiectivelor setate inițial.

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.