FLOWX.AI

Startup-ul românesc de tehnologie FLOWX.AI și compania de consultanță de business KPMG și-au anunțat colaborarea prin care își propun să ofere soluții organizațiilor care vor să integreze produse și servicii digitale personalizate, centrate pe client.

Compania KPMG folosește modelul KPMG Connected Enterprise, prin care funcțiile și procesele unei organizații sunt aliniate pe un singur obiectiv, în vederea obținerii unei creșteri profitabile și sustenabile ca urmare a valorificării potențialului clienților. Instrumentele și metodele din cadrul acestui model prin care sunt oferite transformări digitale complexe au la bază insight-uri din fiecare industrie.

Utilizatorii caută experiențe personalizate

În cea mai recentă ediție a Customer Experience Report, KPMG arată că utilizatorii prioritizează experiențele personalizate, care oferă un raport value-for-money convenabil. În aceste condiții, companiilor le revine sarcina de a regândi strategiile de transformare digitală ținând cont de diferite segmente de clienți.

Startup-ul românesc FLOWX.AI ajută companiile să își construiască rapid experiențe digitale unificate, personalizate, de tip omnichannel, fără a fi nevoite să intervină asupra sistemelor existente. Printre soluțiile oferite de startup se numără tehnologia FLOWX ZeroRedeploy, care accelerează cu până la 40 de ori dezvoltarea experiențelor digitale de tip omnichannel, FLOWBANKING.AI și FLOWINSURANCE.AI care integrează soluții complete pentru serviciile financiare în domeniul de asigurări și în domeniul bancar.

Cele două echipe colaborează pentru a își dezvolta viziunea comună

Victor Iancu, Associate Partner, Strategy & Experience Design KPMG a făcut declarații pe marginea colaborării cu FLOWX.AI, menționând că acest parteneriat se bazează pe un mindset comun, centrat pe inovație și pe identificarea noilor direcții digitale. Prin colaborarea celor două echipe, organizațiile care vor să țină pasul în era digitalizării vor putea accesa o ofertă valoroasă.

Ioan Iacob, CEO și cofondator FLOWX.AI, a exprimat la rândul său entuziasmul companiei în legătură cu noua colaborare, despre care menționează că va duce la un nivel superior viziunea comună de a ajuta organizațiile să ofere experiențe digitale de valoare, într-un mod rapid și eficient. Cele două echipe oferă agilitate digitală companiilor, în condițiile în care majoritatea organizațiilor nu sunt neapărat mulțumite de viteza și costurile de oferire și ajustare a experienței digitale.

Companiile vor pune la dispoziția clienților un portofoliu extins de soluții de consultanță și tehnologie, între care dezvoltarea rapidă de aplicații care să îi introducă rapid pe piață sau implementarea noului model de business. În altă ordine de idei, organizațiile vor beneficia de expertiza vastă a companiei KPMG pe zona de customer experience și de cea a plaformei FLOWX.AI pe zona de transformare digitală.

FLOWX.AI a obținut una dintre cele mai mari runde de finanțare de tip seed din Europa anul trecut

Startup-ul FLOWX.AI, fondat la sfârșitul anului 2020, a obținut anul trecut finanțare seed în valoare de 8,5 milioane de dolari. Compania oferă soluții IT complexe companiilor pentru ca acestea să integreze experiențe digitale moderne. Runda de investiții seed a fost condusă de PorfoLion, cu participarea Day One Capital și SeedBlink.

Pentru a reuși să răspundă la cererea companiilor din industria financiară (inclusiv bănci), compania și-a propus să se extindă pe piețele din Europa și SUA și să recruteze mai mulți angajați. Alte obiective stabilite în contextul obținerii finanțării de capital de risc de 8,5 milioane de dolari sunt extinderea capacității echipelor tehnice și de data science în vederea îmbunătățirii componentelor AI și dezvoltarea unor noi funcționalități.

Fondată în 2020 de trei antreprenori români, FLOWX.AI a reușit să obțină în mai puțin de un an de la înființare o investiție semnificativă, marcând una dintre cele mai mari runde de finanțare de tip seed din Europa la finalul lui 2021.

Gábor Pozsonyi, partener la PortfoLion Capital Partners, a declarat că FLOWX.AI are un potențial uriaș pe piață și a menționat că această companie are șanse mari să devină un jucător global în transformarea digitală. Privitor la soluția pe care o oferă startup-ul, partenerul PortfoLion – fond de investiții de capital de risc și privat – a subliniat că aceasta se remarcă prin viteza și securitatea de neegalat în vederea modernizării sistemelor învechite din organizațiile mari.

Ioan Iacob, CEO și cofondator FLOWX.AI, subliniază faptul că investiția obținută va ajuta compania să își extindă oferta la nivel global și să ofere companiilor posibilitatea de a construi mai mult, alături de rețeaua de parteneri globali de consultanță și integrare.

Platforma FLOWX.AI folosește inteligența artificială pentru a accelera digitalizarea și ajută instituțiile financiare și alte organizații să construiască experiențe digitale unificate și personalizate într-un timp scurt, independent de limitările existente.

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.