BASF Innovation Hub 2021

Toate startup-urile românești care dezvoltă tehnologii inovatoare în domeniul protecției mediului pot participa la un concurs organizat de compania BASF din Germania. Premiile constau atât în bani, cât și în oportunități de investiții.

Competiția se intitulează BASF Innovation Hub 2021, iar înscrierile se mai fac până la data de 15 septembrie 2021, accesând acest link: https://www.join-innovationhub.com/.

BASF este cea mai mare companie de produse chimice din lume. Anul trecut, BASF a înregistrat vânzări de 59.1 miliarde de euro.

Condiții de participare

Pentru a participa, startup-urile trebuie să dezvolte tehnologii în aceste sectoare:

  • Energie curată: ca și exemple sunt următoarele: energie regenerabilă, soluții de eficiență energetică, promovarea tehnologiilor fără emisii, reducerea emisiilor de carbon din cadrul sistemelor de încălzire;

  • Farm to fork: aici sunt vizate soluțiile pentru agricultură de precizie, protecția culturilor, agricultura sustenabilă, tehnologii digitale în cadrul fermelor;

  • Economie circulară: în această categorie sunt integrate soluțiile digitale de reciclare, consumul eficient de resurse, reciclarea bateriilor, plastic biodegradabil.

Etapele competiției

În acest an, sunt invitate să participe la competiția BASF 2021 startup-uri din: România, Ungaria, Bulgaria, Austria, Croația, Serbia, Slovenia, Bosnia-Herțegovina, Grecia, Cehia, Slovacia. Competiția se desfășoară printr-o fază națională și una regională. În cadrul etapei naționale, se vor selecta 5 startup-uri, după etapa de înscrieri. Ele își vor prezenta ideea tehnologică în fața unui juriu de specialitate, iar câștigătorul primește un stimulent de 2.500 euro brut, după care va merge la faza regională, unde se desfășoară BASF Innovation Hub 2021 Grand Finale. Aici, câștigătorii din etapa națională din toate țările vor avea ocazia să-și susțină ideea de business în fața unui public numeros, de unde pot apărea oportunități de investiții. Câștigătorii marii finale vor fi răsplătiți cu un premiu în valoare de 5.000 de euro.

Vrei să rămâi informat?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi știri noi, doar o dată pe săptămână, direct pe email.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.